Formatortáink és Dísztortáink

Formatortáinkat kétszeres világbajnok és olimpiai aranyérmes cukrászunk, a nemzetközi szinten ismert és elismert cukrászművész, Podmaniczky Krisztina, Kricky saját kezűleg készíti. Minden esetben kiváló minőségű alapanyagokat használunk, így a torták nem csak megjelenésüket tekintve káprázatosak, hanem ízviláguk is nagyon különleges. Tekintsd meg galériánkat, és válassz, vagy küldj nekünk képet egyedi tormatortád elkészítéséhez! A formatorták ára: 2900 Ft/ szelet (minimum 16 szelet). A torták lehetséges ízeiről érdeklődj telefonon!

Galéria

Állatos torták

Gyerek torták

Alkalmi torták

Étel torták

Extrém torták

Ismerd meg cukrászunkat

Podmaniczky Krisztina, Kricky

2009 óta foglalkozom cukrászattal, 2010 óta festek airbrush, vagyis festékszóró segítségével tortákra, süteményekre. Oktatásokat tartok cukrászok, amatőrök számára, hogyan használhatják ezt a technikát a cukrászatban. Extrém tortákat készítek Budapesten a Mandula cukrászda részére, ahol középiskolás gyerekekkel is foglalkozom gyakorlati oktatóként.

Számos nemzetközi megmérettetésen vettem már részt. A Luxemburgi kulináris Világbajnokságon és Erfurtban, majd Stuttgart-ban tartott kulináris olimpián is részt szoktam venni, amiket 4 évente rendeznek meg. Mindkét világversenyről többször tértem már haza érmekkel. Összesen 8 éremmel büszkélkedhetem, melyek közt van több arany, ezüst és bronz érmem is. Kétszeres világbajnoki aranyérmes, egyszeres olimpiai aranyérmes cukrász vagyok.

Add meg a telefonszámod, és visszahívunk!

Szeretettel várunk!

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.

Telefon: (+36) 30 967 68 78

E-mail: rendezveny@gourmand-iskola.hu

Nyitvatartás: hétfőtől vasárnapig 10-18 óráig

Kövess bennünket!